Jump to content

How to make money from CMS Payments ?

 

Click me for INFO

 

vps1

Сайтът не се отваря дори и с прокси...

Recommended Posts

Използвам момента, за да кажа, че вече сайтът не ми се отваря дори с прокси. Всъщност се отваря, но не могат да се постват теми, защото полето в което се пише текста така и не се появява. Това автоматично ме спира от писане във форума, като предполагам че и други хора, които биха имали интерес ще са в същото положение.

Сега съм временно на ново място, където нямам никакви проблеми и нямам нужда от използването на прокси. Направих си нов акаунт (предишният е vps), защото паролата ми за стария си стои на компютъра, където ще се върна след няколко седмици (и съответно пак ще спра да пиша тук „по технически причини“).

Share this post


Link to post
Share on other sites

От тук където пиша в моммента всичко се отваря както трябва. Когато се върна на старото място - тогава вече не знам къде да давам снимки, защото в този сайт не мога просто да пиша.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не знам дали аз прекалено объркано разчитам темите ти или ти самия пишеш несвързано, в едната ти тема четох че ще правиш "systems"  демек си програмист ,така да го разбирам,пък сега даже не знаеш къде ти е проблема останах с съмнението че нищо не знаеш .!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виж някаде по файловете, каде си се правил на програмист :) Изтрий реда с твоя мизерен код който си се пробвал да напишеш save и всичко ще ти е ок ;)

Edited by z0n3hd

Share this post


Link to post
Share on other sites

От теми подобна на тази най-добре се разбира кой от какво разбира. Само не схванах защо в горе-долу умрял форум като този се опитвате да си избивате комплексите, вместо да се опитате някак да го съживите.

Иначе как да тълкувам "проблемът е в теб"? Ако даден сайт не се отваря на 90% от браузърите то значи ли, че проблемът е в 90% от браузърите или проблемът очевидно си е в самия сайт. Защо множество сайтове със съвременни форумни системи ми се отварят без проблеми (като например predpriemch.com, който съвсем наскоро (може би преди около 3-4 месеца) смени форум системата си със съвременна такава), но тук нещата изобщо не са така?

 

Edited by vps1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Освен ако си барал по кода и затова не ти отваря форума или пък си виж конфиг файла (ностройките на сървъра дали всичко е точно)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/6/2017 at 6:35 PM, juventus said:

We speak Bulgarian not Russian. 

А защо просто не изтри творението на очевидния бот?

ПП Изглежда за момента сайтът ми се отваря добре... Както се казва новогодишна изненада.

Edited by vps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: April 15, 2017 07:56:04
×

CMS-BG

From basic content management to advanced CMS features, CMS-BG provides a complete web CMS system that’s amazingly easy to use.

Advertisments