Jump to content

How to make money from CMS Payments ?

 

Click me for INFO

 

Sign in to follow this  
vps

Дали една сравнителна таблица на CMS системите ще е полезна?

Recommended Posts

Има наистина много CMS системи, но като избираш не можеш да прочетеш описанията и особеностите за 100 такива системи - просто няма да имаш време, дори и бегло да се ориентираш в тях.

Затова считам, че съставянето на една сравнителна таблица ще е от полза. Нещо повече - може дори посетителите на форума да питат за конкретни параметри, които не са все още показани в таблицата. Например аз се интересувам от размера на системите в разархивиран вид. Може би и от броя на файловете. А защо - почти очевидно е. Защото по-лесно се разучават по-малките системи и ако искаш CMS на който знаеш и "кътните зъби" - това е начина...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Smok3Pot said:

Мисля,че няма да е от полза за потребителите,все пак да изчакаме и другите да си изкажат мнението.

"Мислиш", но не казваш какво си измислил. Обоснови се все пак, а не говори така по принцип, просто защото точно на теб това не те касае. Очевидно като пиша темата на мен ще ми е от полза, а аз съм потребител - нали!!! Аз дадох конкретен пример за характеристика, която ще ми е удобно да получа от таблица (размерът на CMS системите).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: April 15, 2017 07:56:04
×

CMS-BG

From basic content management to advanced CMS features, CMS-BG provides a complete web CMS system that’s amazingly easy to use.

Advertisments